Свет
17,279,197
Вкупно активни случаи
Updated on 04/08/2021 18:15 18:15
Македонија
770
Вкупно активни случаи
Updated on 04/08/2021 18:15 18:15
Македонија
5,497
Вкупно починати
Updated on 04/08/2021 18:15 18:15
Македонија
150,440
Вкупно оздравени
Updated on 04/08/2021 18:15 18:15

Заврши седницата на Влада, нема барање за продолжување на вонредната состојба – избори на 5-ти јули

Штотуку заврши владината седница која започна вечерва и на истата не е донесена одлука со која ќе се бара од Претседателот на државата, Стево Пендаровски продолжување на вонредната состојба, дознава ТВ21.

Со други зборови, ова значи дека по полноќ продолжуваат да течат изборните дејствија, односно изборите ќе се реализираат на 5-ти јули.

.

Извор: ТВ21