Свет
13,251,981
Вкупно активни случаи
Updated on 21/06/2021 16:57 16:57
Македонија
273
Вкупно активни случаи
Updated on 21/06/2021 16:57 16:57
Македонија
5,477
Вкупно починати
Updated on 21/06/2021 16:57 16:57
Македонија
149,877
Вкупно оздравени
Updated on 21/06/2021 16:57 16:57

Градоначалничката на Битола примопредаде во функција маса за шах!

„Во животот убавите нешта лежат во едноставните работи како што е ова денес, кое што и тоа како ја збогатува можноста на граѓаните навистина да уживаат во ладовина и во играта која што е овозможена во овој простор, каде што веќе имаше ваква маса, но забот на времето си го направи своето. Кога зборуваме за урбаната средина, не се важни само големите инфраструктурни зафати. Битно се и ваквите елементи кои што му даваат душа на се друго што правите“ рече градоначалничката Петровска, која денеска беше дел од примопредавањето во функција на новата маса за шах, информирааат од Општина Битола.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com