Падна најголемата социјална мрежа „Фејсбук“ - 4NEWS.mk
Поврзи се

Свет

Падна најголемата социјална мрежа „Фејсбук“

Поголем дел од корисниците на социјалната мрежа „Фејсбук“, не можеа да ги користат услугите, особено од персонални компјутери, откако најголемата друштвена мрежа доживеа пад. Исто така проблематичен беше и „Инстаграм“.

Во моментов и натаму трае проблемот со „Фејсбук“, а во следните неколку часа се очекува официјален став за да се обелодени проблемот кој настана денеска, со кој се случи падот.

Извор: ТВ21

Реклама
Реклама
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com