Поврзи се

Магазин

Песни кои допираат до срце: Песните на Оливер кои засекогаш ќе останат врежани во нашите срца

Оливер Драгоевиќ има голем број хитови, а ние во негова чест ви ги пренесуваме неговите најубави песни.

Гласот на Оливер беше прифатлив за сите. Сакаа да го слушаат и оние кои не се љубители на тој жанр.

Специфичниот глас и прекрасните текстови на многумина им се разубавуваа венчавките, дружењата…

Во продолжение да се потсетиме на неговите песни кои со генерации ќе се слушаат.

6 Comments

6 Comments

  1. Pingback: Fmovies

  2. Pingback: เช็ค ประวัติ เครดิต บู โร

  3. Pingback: Italy tour

  4. Pingback: p749#https://bizhub24.pl

  5. Pingback: go to this web-site

  6. Pingback: 퍼스트카지노 쿠폰

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Реклама
Реклама
Реклама
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com