Анастасија Ражнатовиќ со жешки фотографии покрај базен

Ќерката на Светлана Цеца Ражнатовиќ, и пејачка Анастасија Ражнатовиќ ги минува жешките летни денови покрај вода.

Токму од тоа место секојдневно ги чести фановите со фотографии од нејзиното совршено тело.

Еве како изгледа: