Еве преку кои парфеми мирисот на летото ќе го чувствувате подолго

Летото наскоро завршува, па затоа познавачите и стручните портали имаат предлог за тоа како мирисот на лето да го чувствуваме подолго.

Еве кои пет летни парфеми беа апсолутни хитови во изминативе месеци:

  • Toni Gard – Sеа Side Women
  • Abercrombie & Fitch – First Instinct Sheer
  • Salvador Dali – Sеа & Sun in Cadaques
  • Clean – Cool Cotton
  • Hollister – Festival Vibes For Her